TAPAHTUMAT

TEEMATILAISUUDET PYHÄSTÄ HENGESTÄ

järjestää Aurinkorannikon suomalainen seurakunta Teams-sovelluksen kautta

tilaisuudesta vastaa Aurinkorannikon seurakunnan ystävät ry

Luento sisältää raamatunopetuksen lisäksi tapauskuvauksia kirkon historiasta ja tuoreita kokemuksia Pyhän Hengen vaikutuksista. Kunkin luennon päätteeksi on aikaa keskustelulle. Päätteeksi pidetään siunaavan rukouksen tuokio, jossa harjoitamme yhteistä uskoamme.

Luennot pidetään Teams-sovelluksen kautta joka toinen tiistai klo 13 Suomen aikaa/klo 12 Espanjan aikaa

Luennon kesto on n. 45 min.

Mikäli haluat osallistua luennoille, niin ole hyvä ja lähetä sähköpostiosoitteesi aurinkorannikonsrkyst@gmail.com

tiistai  18.01.2022 klo 13    Kirkon aikakausi - Pyhän Hengen aikakausi (Jarmo Karjalainen ja Jorma Aspegrén)

tiistai  01.02.2022 klo 13    Logos ja reema -  Jumalan sanan kaksi ilmentymää (Jarmo Karjalainen ja Jorma Aspegrén)

tiistai  15.02.2022 klo 13    Pyhän Hengen äänen kuuleminen (Jarmo Karjalainen ja Jorma Aspegre´n)

tiistai  01.03.2022 klo 13    Henkilökohtainen ja yhteinen uskonsuhteemme kolmiyhteisen Jumalan jokaisen persoonan

(Jarmo Karjalainen ja Jorma Aspegrén)

tiistai  15.3.2022   klo 13     Uskon miehiä ja naisia (Jarmo Karjalainen ja Jorma Aspegrén)

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TEAMS-TILAISUUKSIIN!

TULEVIA TAPAHTUMIA

Kesäpäivät 1.-3.8.2022

Suomen Raamattuopisto, Kauniainen

Kesäpäivien ohjelma julkaistaan myöhemmin

Lämpimästi tervetuloa!

Kohtaamispaikka-ohjelma

Kohtaamispaikka-ohjelma teams-sovelluksen kautta jatkuu syyskaudella 2022. Kohtaamispaikan ohjelma julkaistaan                 myöhemmin.